Ultimul sunet… Ultimul careu…

           Încă o amintire s-a adunat în buchetul ce-l vom răscoli mereu. A răsunat ultimul sunet al clopoțelului pentru absolvenții anului IV, promoția 2018, lăsînd pe băncile școlii amintiri.....

           Elevii,profesorii și părinții au fost copleșiți de emoții pline de bucurie, dar și de tristețe în același timp.

          Atmosfera de sărbătoare a dominat colegiul, fiind animată de festivitatea dedicată ultimului sunet.

          Careul solemn a fost moderat de către studenții anului III, Plăcintă Iuvinalie, gr. EI-151 și studenta anului II, Bunduche Olga, gr. COT-161. Deschiderea sărbătorii a fost marcată printr-un vals dansat de absolvenții colegiului.

         Cuvînt de felicitare pentru absolvenți a avut directorul colegiului, dnul Alexandru Megherea. D-lui a menționat activitatea celor mai buni absolvenți, oferindu-le diplome .

         Cu un mesaj de felicitare s-a adresat diriginta grupei C-142, Ungureanu Axenia, care le –a urat succese în susținerea examenelor de calificare, menționînd faptul că este un examen important și de care va depinde foarte mult startul în lumea mare.

        Din partea părinților absolvenților cu o urare a venit dna Ana Cecan. Ea a mulțumit profesorilor pentru că zi de zi au fost alături de copii,i-au îndrumat în viață, i-au învățat și le-au împărtășit cu bucurie din experiența lor și, la fel, le-a urat succese absolvenților în ceea ce urmează să realizeze.

       Au avut cuvînt și absolvenții, mulțumind tuturor celor implicați în formarea lor spirituală și profesională, adunînd într-un buchet cuvinte alese și melodii frumoase.

        Și în cele din urmă careul solemn a fost încheiat cu ultimul sunet de clopoțel urmat de zborul simbolic al porumbeilor ce se înalțau asemenea visurilor și năzuințelor studenților.

        Suntem convinşi că absolvenții noștri vor duce faima colegiului chiar și peste hotarele țării noastre.

 

                                                       Realizat: Ungureanu Axenia, profesoară de l.română